11 Nov 2010

~setulus ingatan~

Allahurabbi.Pemilik Hati Ini.

aLHAMDULILLAH.sEGALANYA kEMBALI sEPERTI bIASA wALAUPON pADA dASARNYA tIDAK bEGITU. cUKUPLAH wALAU sEKALI dIBERI nIKMAT uNTUK mERASAI mANISNYA sEBUAH kEPAHITAN. "sELAMAT hARI lAHIR sIS " sYUKRAN pADA yANG mENGUCAPKAN. tENKIU jUGA pADA fACEBOOK.tANPANYA mANALAH mEREKA iNGAT.kAN? tERISTIMEWA pESANAN mY lEADER, hURM.. mOGA aLLAH mEMBERKATINYA sELALU. rASANYA kHILAF diri ini yANG bERLAKU sUKAR uNTUK tERLEPAS wALAU sUDAH bERLALU. bERGADUH2 uKHWAH dENGAN tOK gURU. kERAS pULA dIA kALI nI.tAKPE2. wAIT n sEE.

Syukran Pada Adik2 N Sahabat2 Memperingatkan Diri Ini Dengan Inzar. Mizz Che Mah..Hu2..

pUAN hAFIAH. mY lURVELY lECTURER kAUNSELING. sEMALAM bESTDAYNYA. hARI iNI bARU tAU kESAKITAN yANG dIALAMI. sIS pON dAPAT mERASAI jUGA sAKIT dAN jAHATNYA sYAITAN bILA mENGUASAI. mOGA aLLAH mEMPERMUDAH uRUSAN pUAN. kAMI mENDOAKAN pUAN. \(^,^)/

mY bROTHER fARHAN. hURM.. mOGA sENTIASA tABAH.sIS tAU hANG cEKAL. nAMPAK mACAM bIASA jE. kEHILANGAN bARANG yANG pALING dISAYANGI sEMALAM.mEMBUATKANNYA nAMPAK sEDIKIT kECEWA. tAKPE aKHI, iALLAH. aLLAH nAK gANTI yANG lEBIH bAIK. tENKIU mEMINJAMKAN mP3 iNI. aPALAH nASIB hARI iNI. rASA mACAM tERBAKAR jE tELINGA nI.hURM.bETUL. tETIBA bERDARAH.mELECUR. mAYB pANAS sANGAT n lAMA sANGAT dENGAR mP3. fARHAN iKHLAS jE kAN?hUHU. nAK bUAT mACAMNE. tIME sTUDY kENA aDA mUSIC. kALU bAWA lAPTOP sEOLAH bAWA bENCANA aLAM. xJADI pUNYER nAK sTUDY. iALLAH.lEPAS nI bERHATI2.tAPI mEMANG sAKIT.hUK2.bERDESING tELINGA nI.

bANYAK bETUL bARANG hILANG. "sANAH hELWAH uKHTI. mOGA bAHAGIA mILIKMU" bICARA mY bROTHER uMAR aL fATEH. aGAK lAMA tIDAK lAGHOO2 uKHWAH bERSAMANYA. tERSENTAP jUGA mENERIMA kATA2 iNI. sELAMA mERASAI sEBUAH kEHIDUPAN. uNGKAPAN bAHAGIA aGAK jANGGAL. aMIN.. mOGA dOA iTU mENGIRINGI pERJALANAN hIDUP iNI. nI sORANG lAGI. hANDSET pULA hILANG. mUJURNYA oRANGNYA sOLEH. tIDAK pERLU mERISAUKAN kEHILANGAN tERSEBUT. bUKAN aDE sESUATU yANG bERSUNGGUH uNTUK dICARI. iALLAH aKH. aLLAH gANTI bALIK. \(^,^)/

aKHI aZAM. jUGA yANG pALING lAMA mENGENALI. kEHILANGAN jUGA mOTOR pADA hARI sEMUA oRANG kEHILANGAN.hURM.. mUJUQNYA sETELAH sOLAT hAJAT pADA mALAM tU,eSOKNYA dAH dAPAT bALIK mOTOR. dOA sAHABAT2 bERKAT.iALLAH.sIAP bUAT lAPORAN pOLIS. pERNAH sUATU mASA uNTUK kE sUATU tEMPAT. dOMPETNYA kENA cURI. bANYAK bETUL mEHNAH bAGI yANG mENDOKONG aGAMA. nAMUN aPALAH sANGATKAN. hARTA dIDUNIA.sEMUA mAMPU bERKORBAN. \(^,^)/

mY sELF? rASANYA sUDAH dIKATAKAN sEMALAM. aDA jE yANG dUKA.pAGI2 dAH bERSIAP nAKPI lIBRY.cUACA oK.rASA bAHAGIA sEOLAH2 dAUN2.aNGIN sEPOI rETI bAHASA,aWAN,lANGIT,dEBU mENGUCAPKAN sALAM kELAHIRAN.hUHU. bAB pERASAN "pAH cEROH" . mY bRO aHMAD. sTILL mUKE tAKDE pERASAAN tAPI oKLAH sEKURANG2NYA AdA jUgA tY nAK hADIAH aPA? uMAH?kETA?tIKET pI hAJI? hURM. mOGA aLLAH sAHAJA yANG mAMPU mENJAGANYA. pETANG yANG dAMAI. aWAN bERARAK bEGITU sEMPURNA. cUACA pON sANGAT oK. lAMA mENITI kHAYALAN

tERINGATLAH sESEORANG yANG sANGAT dIRINDUI. 7 tAHUN xBERSUA. aPA kHABAR iMAN sAHABATKU iNI. PaH2 dIA tELEFON bERTANYA kHABAR n wISH 4 mY bESTDAY. sELALUNYA sETIAP tAHUN dIALAH yANG rAJIN pOS kAD bESTDAY.cAL n bUATLAH aPAPON pERMINTAAN pASTI sEDAYA uPAYA tUNAIKAN. mESKIPON "bIRU" pEKAT fIKRAHNYA. hIDUPNYA jUGA tIDAK aDA iSLAMIC lIFE. nAMUN hANYA aLLAH sAJE yANG mAMPU mENGETAHUI iSI hATI hAMBANYA. mY bESTFRENZ. fAIZUL aZUAN. mOGA aLLAH mEMBERI pETUNJUK kEPADAMU sELALU. jAGA dIRI. jAGA iMAN. kITA sTILL sIBLING. wALAU lANGIT dAN bUMI.aHAKS! \(^,^)/

rASA mACAM aDA tINGGAL sOMETHING. tHATS rIGHT.kUNCI bILIK. pUNYA lAH tENSION hIDUP nI. tERPAKSA tENGAH2 mAGERIB pANJAT bALKONI bELAKANG sELANG 4 bILIK. tINGKAT tIGA. mUJUQNYA nYAWA nI pANJANG.kETAQ lUTUT. aKHIRNYA, pENATNYA tERASA. lEPAS sOLAT. iNI jUGA yANG dICARI. tEMPAT mELUAH sEGALA rASA. "sEKADAR mENGUKIR rASA hATI dISINI"

* yANG kITA sAYANG.. lUPAKAH pADA dIRI iNI?.hURMM..rASA kOSONG jE bILA xDAPAT wISH dARI sESEORANG nI..xPELAH. mUNGKIN dIA mENDOAKAN kITA dALAM dIAM. hUSNUZHON~~~ \(^,^)/ setulus ingatan dari sis untuk kamu semua. lurve lillahitaala :)

2 ulasan:

HaDi berkata...

owh..
pasal ni la yg asyik tanya bila nk wish...huhu
sanah helwah ustazah...lmbt skit...
cbuk,,xsmpat nk bt blog walking kt blog kwn2...huhu
semoga bertambah iman dan amal~

nadya solahuddin- "mengukir rasa hati disini" berkata...

huk2,, ade juge rasa nak "sengkes" cket ni.. im not ustazah.. hu2.. apepon.. sis memahami kekalutan enta tu..la baks.. tenkiu.. :D