19 Sep 2012

HABIS raya sudah


Salam sejahtera ke atas kamu... Alhamdulillah..

Mood menghapdate sedang berkobaran. sesambil menunggu baju2 sebelah pejabat diangkut setelat sesi pertama setle. Alhamdulillah.!!Kali ini bior gegambar ceritain peristiwa-peristiwa yang dijalani sepanjang kerjaya yang ditakdirkan.

Gambar diatas tidak dapat dibetulkan bukan kerana tuannya senget tetapi keadaan menyengetkan :). di perhimpunan oren wanita sejahtera. kompleks sukan seksyen 7. bertemu pimpinan dan pastinya mendengar apakah manifesto yang ditawarkan. lama benar tidak mengikuti program2 sebegini. kelam di klang dengan program tarbiah..uiiihh..angin tarbiah trg sedang menyapa.. sabar... waktu akan bertemu.
Hari jumaat. 27 syawal. taman mulia sebelah almunirah mengadakan jamuan terbuka taman. Alhamdulillah semua warga taman hadir.meriah sesungguh.. dengan tema "satu rumah,satu juadah". gambar diatas adalah sesi bersalaman sebelum makan.. erat ukhwah sekejap..hee.. tetapi masih xdapat nak pastikan, siapa jiran sebelah menyebelah. masing2 bidang kedoktoran.. kita balik, mereka pergi..payah bersua..
Inilah my house.. ^^, no.17 tuh.,. dengan kereta menawa tertawan dihadapan. Rumah mesra rakyat jelata. isi rumah xcerita lagi apa yang menarik.hee.. alhamdulillah.. hepy menghepykan diri duduk disini. semoga ianya berterusan.
Dimajlis jamuan raya almunirah sebelum ke perkampungan orang asli. tugas biasa yang diamanahkan mencari video2 raya untuk dipaparkan. Tugas audio dan teknikal
Menu yang tak dapat dipisahkan. kekambing.. bersama makcik cun sebelah tu :).. baik hati lagi penuh kesopanan dan ketatasusilaan..
Bersama program motivasi ust zaid hamzah.. daripada fitrah perkasa. mantop ceramah beliau.. mujuq xmeleleh..pesan cikgu pengetua "len kali nak jemput, jangan serik datang noh" .. mention jelah..jauh sesangat kampung ini..hii
Berpetang-petang di Teluk intan. sawah padi dah bertukar sawah lalang..hee.. apapon..maha suci allah atas sekalian alam. 
Ini sudah jadi menara terbalik..hee,,saya mencari kecondolannye..xjumpa juga.. ramai juga yang bergambar gambir disini.. 
 KLIa..Xdapat nek felait.. tgk pon jadilah kan.. mentang2 sebelum ni xpernah jejak..ada peluang, redah je ke klia.. dari kuala selangor...ribut petir semua ada.. dahsyaaat..
selamat tinggal semua,, itulah yang cuba diucapkan.. tetapi "kesengetan" diterima. dibelakang2 tersebut, warga2 ke qatar n jordan.. selamay mengembaralah sekalian ummat. 

Tiada ulasan: